Asiakaspalvelu Yrityspalvelut Kaleva Oy
Kaleva mediana

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä yhteistyöhömme

10.01.2018

Mittaamme vuosittain media-asiakkaidemme asiakastyytyväisyyttä. Meillä on ilo kertoa, että olemme onnistuneet parantamaan toimintaamme ja tarjontaamme vuoteen 2016 verrattuna. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä Kalevan Yrityspalveluihin.

Kalevaa pidetään tärkeänä yhteistyökumppanina ja asiakkaamme kokevat olevansa vahvempia markkinoilla tehdessään yhteistyötä kanssamme. Asiakkaita pidetään ajan tasalla ja he kokevat olevansa arvostettuja yhteistyökumppaneita. Lisäksi asiakkaat ovat tyytyväisiä myyntihenkilöstömme, palvelupisteemme ja mainostuotantomme toimintaan.

"Tavoitteenamme on edelleen panostaa toimintamme kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Haluamme olla asiakkaillemme tuloksellinen ja monipuolinen markkinointiviestinnän kumppani." toteaa Juha Väyrynen, liiketoimintajohtaja, Kaleva.

Asiakastyytyväisyystutkimus toteutettiin lokakuussa 2017. Isot kiitoksemme kaikille kyselyyn vastanneille, palautteenne on meille arvokasta ja tärkeää. Arvoimme yhteystietonsa jättäneiden kesken 1 000 euron edestä mediatilaa. Onnekkaalle voittajalle on ilmoitettu voitosta.

Meillä on Kalevassa takana mielenkiintoinen ja antoisa vuosi 2017. Konsernimme on kasvanut neljällä uudella yrityksellä. Uusi toimitusjohtajamme Juha Laakkonen aloitti huhtikuun alussa. Muutimme uusiin toimitiloihin Solistinkadulle joulukuussa. Lisäksi olemme työstäneet uutta strategiaa palvellaksemme entistä paremmin asiakkaitamme.

  • Offerilla.com tarjoaa Suomen suurimman paikallisen markkinapaikan tarjouksille
  • Proratas on nykyaikainen digitaalisen markkinoinnin ja median asiantuntija → täydentää digitaalisia palveluitamme ja monipuolistaa tarjontaamme mainostajille
  • Raahen Seutu, Raahelainen ja Pyhäjokiseutu lisäävät Kalevan tavoittavuutta sekä tuo mainostajille lisää silmäpareja ja mahdollisuuksia.

Alueen vahvana ykkösmediana tarjoamme ratkaisut pienistä mainostiloista laajoihin monimediakokonaisuuksiin. Haasta meidät ja anna tiimimme ylittää odotuksesi!

Facebook   Twitter   Sähköposti

Ajankohtaista

Näyttävä mainos Kaleva.fi:n etusivulla

22.10.2018
Tee vaikutus ja tavoita entistä paremmin

Nappaa.fi -verkkohuutokauppa jälleen 27.11.2018

10.10.2018
Nappaa.fi -verkkohuutokauppa on riskitön asiakkaillemme. Se on hyvin positiivinen tapa näkyä kuluttajille ja saada uutta tehoa kaupankäyntii...

Tavoittavuutta Talvi-Helmellä

08.10.2018
Talvi-Helmi on monipuolinen, lifestyle-tyylinen teemalehti, joka tarjoaa lukijoille tuoreen katsauksen talven tapahtumiin ja tekemiseen, jut...

Mainostajan artikkeli - Tee vaikutus hyvillä sisällöillä

23.09.2018
Tee vaikutus hyvillä sisällöillä ja tavoita entistä paremmin

Kalevan jättijakelu pe 5.10.

23.09.2018
Tavoita kerralla enemmän

Kaleva - 328 000 kohtaamista lehdessä ja verkossa

19.09.2018
Uusimman Kansallisen Mediatutkimuksen (KMT) mukaan Kaleva tavoittaa

Kalevan päivän arvonta

11.09.2018
Kalevan päivän mainostilan arvonta suoritettiin tistaina 11.9.

Yrittäjälehdellä tavoitat alueen päättäjät

05.06.2018
Tavoita yrityspäättäjät sekä talousasioista kiinnostuneet ihmiset

Jaa oma kiinnostava sisältösi Kaleva.fi:ssä

07.05.2018
Uusi mainosratkaisu. Maksat vasta kun lukija on siirtynyt sisältöösi.

Oletko muistanut kertoa yleisölle kesätapahtumastasi?

02.05.2018
Tapahtumat –sivusto kerää yhteen alueemme tapahtumat

Ota yhteyttä