Asiakaspalvelu Yrityspalvelut Kaleva Oy
Kaleva mediana

Miten nappasi? – 7 kysymystä Nappaa.fi:stä

07.06.2017

Miten nappasi? – 7 kysymystä Nappaa.fi:stä

Mikä on nappaa.fi?

Nappaa.fi on Kalevan hallinnoima verkkohuutokauppa, joka järjestettiin toukokuussa toista kertaa. Huutokaupassa paikalliset yritykset tarjoavat tuotteitaan ja palveluitaan kuluttajille, ja huutaminen tapahtuu verkossa. Huutokauppa kestää kerrallaan reilun viikon, kaikki tuotteet tulevat yhtä aikaa huudettavaksi, ja huudot myös päättyvät samana päivänä.

Ketä oli mukana?

Mukana oli satakunta paikallista yritystä monelta eri toimialalta; autopesuloita, kauneushoitoloita, kodin tekniikkaa ja elektroniikkaa, hotelleja, vaateliikkeitä, rautakauppoja, hammaslääkäreitä… Tuotekirjo oli varsin monipuolinen, ja tarjolla oli yli 500 eri kohdetta.

Ketkä voivat osallistua?

Nappaa.fi-huutokauppaan voi osallistua käytännössä mikä tahansa yritys, joka tarjoaa kuluttajille suunnattuja tuotteita tai palveluita. Periaatteena on kuitenkin, että tarjottavien tuotteiden tulisi olla uusia ja käyttämättömiä. Myyntiin asetettavien tuotteiden arvolle ei ole asetettu ylärajaa, eli käytännössä kaupan voisi olla vaikkapa auto tai asunto. Yhden yrityksen tuotteiden tai palveluiden arvon tulee olla yhteensä vähintään 1000 euroa.

Mitä hyötyä yritykselle on osallistumisesta?

Osallistumalla nappaa.fi:hin yritys voi ainoastaan voittaa! Kaikki mukana olevat yritykset saavat rutkasti ilmaista näkyvyyttä paitsi huutokauppasivuostolla verkossa, myös Kalevan tekemän tuote- ja brändimainonnan kautta useissa eri kanavissa. Lisäksi kaikki yritykset ja tuotteet ovat näkyvissä printtikatalogissa, joka jaetaan Oulun seudulla ja lähikunnissa kaikkiin kotitalouksiin huutokaupan alkaessa. Eikä osallistuminen vaadi muuta panostusta kuin myytävät tuotteet.

Miten nappaa.fi toimii?

Yritys luovuttaa myyntiin tuotteita/palveluita vähintään 1000 €:n arvosta. Tuotteiden lähtöhinnaksi asetetaan 50% niiden myymälähinnasta, ja kuluttajat maksavat tuotteet Kalevalle. Yritys puolestaan saa myytyjen tuotteiden myymälähinnan arvosta mainostilaa Kalevassa tai kaleva.fi:ssa haluamallaan tavalla. Ja jos tuotteet eivät mene kaupaksi? Et menetä mitään. Tuotteet jäävät yritykseen, ja lisäksi olette saaneet huikean määrän ilmaista näkyvyyttä huutokaupan ja sen mainonnan kautta.

Miten huutokauppa meni?

Toukokuun huutokaupasta saatiin erittäin positiivisia kokemuksia. Tarjonta oli runsasta, tuotteita huudettiin hyvin, ja nappaa.fi-konsepti alkaa tulla jo tutuksi kuluttajille. Kiitosta ja positiivista palautetta tuli sekä kuluttajilta että mukana olleilta yrityksiltä.

Miten pääsee mukaan?

Seuraava huutokauppa järjestetään syksyllä 2017. Älä missaa ainutlaatuista tilaisuutta olla mukana!

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää omalta yhteyshenkilöltäsi tai Kalevan Palvelupisteestä p. 08 5377 180 tai mediamyynti@kaleva.fi.

Facebook   Twitter   Sähköposti

Ajankohtaista

Näyttävä mainos Kaleva.fi:n etusivulla

22.10.2018
Tee vaikutus ja tavoita entistä paremmin

Nappaa.fi -verkkohuutokauppa jälleen 27.11.2018

10.10.2018
Nappaa.fi -verkkohuutokauppa on riskitön asiakkaillemme. Se on hyvin positiivinen tapa näkyä kuluttajille ja saada uutta tehoa kaupankäyntii...

Tavoittavuutta Talvi-Helmellä

08.10.2018
Talvi-Helmi on monipuolinen, lifestyle-tyylinen teemalehti, joka tarjoaa lukijoille tuoreen katsauksen talven tapahtumiin ja tekemiseen, jut...

Mainostajan artikkeli - Tee vaikutus hyvillä sisällöillä

23.09.2018
Tee vaikutus hyvillä sisällöillä ja tavoita entistä paremmin

Kalevan jättijakelu pe 5.10.

23.09.2018
Tavoita kerralla enemmän

Kaleva - 328 000 kohtaamista lehdessä ja verkossa

19.09.2018
Uusimman Kansallisen Mediatutkimuksen (KMT) mukaan Kaleva tavoittaa

Kalevan päivän arvonta

11.09.2018
Kalevan päivän mainostilan arvonta suoritettiin tistaina 11.9.

Yrittäjälehdellä tavoitat alueen päättäjät

05.06.2018
Tavoita yrityspäättäjät sekä talousasioista kiinnostuneet ihmiset

Jaa oma kiinnostava sisältösi Kaleva.fi:ssä

07.05.2018
Uusi mainosratkaisu. Maksat vasta kun lukija on siirtynyt sisältöösi.

Oletko muistanut kertoa yleisölle kesätapahtumastasi?

02.05.2018
Tapahtumat –sivusto kerää yhteen alueemme tapahtumat

Ota yhteyttä