Asiakaspalvelu Yrityspalvelut Kaleva Oy
Kaleva mediana

Miten nappasi? – 7 kysymystä Nappaa.fi:stä

07.06.2017

Miten nappasi? – 7 kysymystä Nappaa.fi:stä

Mikä on nappaa.fi?

Nappaa.fi on Kalevan hallinnoima verkkohuutokauppa, joka järjestettiin toukokuussa toista kertaa. Huutokaupassa paikalliset yritykset tarjoavat tuotteitaan ja palveluitaan kuluttajille, ja huutaminen tapahtuu verkossa. Huutokauppa kestää kerrallaan reilun viikon, kaikki tuotteet tulevat yhtä aikaa huudettavaksi, ja huudot myös päättyvät samana päivänä.

Ketä oli mukana?

Mukana oli satakunta paikallista yritystä monelta eri toimialalta; autopesuloita, kauneushoitoloita, kodin tekniikkaa ja elektroniikkaa, hotelleja, vaateliikkeitä, rautakauppoja, hammaslääkäreitä… Tuotekirjo oli varsin monipuolinen, ja tarjolla oli yli 500 eri kohdetta.

Ketkä voivat osallistua?

Nappaa.fi-huutokauppaan voi osallistua käytännössä mikä tahansa yritys, joka tarjoaa kuluttajille suunnattuja tuotteita tai palveluita. Periaatteena on kuitenkin, että tarjottavien tuotteiden tulisi olla uusia ja käyttämättömiä. Myyntiin asetettavien tuotteiden arvolle ei ole asetettu ylärajaa, eli käytännössä kaupan voisi olla vaikkapa auto tai asunto. Yhden yrityksen tuotteiden tai palveluiden arvon tulee olla yhteensä vähintään 1000 euroa.

Mitä hyötyä yritykselle on osallistumisesta?

Osallistumalla nappaa.fi:hin yritys voi ainoastaan voittaa! Kaikki mukana olevat yritykset saavat rutkasti ilmaista näkyvyyttä paitsi huutokauppasivuostolla verkossa, myös Kalevan tekemän tuote- ja brändimainonnan kautta useissa eri kanavissa. Lisäksi kaikki yritykset ja tuotteet ovat näkyvissä printtikatalogissa, joka jaetaan Oulun seudulla ja lähikunnissa kaikkiin kotitalouksiin huutokaupan alkaessa. Eikä osallistuminen vaadi muuta panostusta kuin myytävät tuotteet.

Miten nappaa.fi toimii?

Yritys luovuttaa myyntiin tuotteita/palveluita vähintään 1000 €:n arvosta. Tuotteiden lähtöhinnaksi asetetaan 50% niiden myymälähinnasta, ja kuluttajat maksavat tuotteet Kalevalle. Yritys puolestaan saa myytyjen tuotteiden myymälähinnan arvosta mainostilaa Kalevassa tai kaleva.fi:ssa haluamallaan tavalla. Ja jos tuotteet eivät mene kaupaksi? Et menetä mitään. Tuotteet jäävät yritykseen, ja lisäksi olette saaneet huikean määrän ilmaista näkyvyyttä huutokaupan ja sen mainonnan kautta.

Miten huutokauppa meni?

Toukokuun huutokaupasta saatiin erittäin positiivisia kokemuksia. Tarjonta oli runsasta, tuotteita huudettiin hyvin, ja nappaa.fi-konsepti alkaa tulla jo tutuksi kuluttajille. Kiitosta ja positiivista palautetta tuli sekä kuluttajilta että mukana olleilta yrityksiltä.

Miten pääsee mukaan?

Seuraava huutokauppa järjestetään syksyllä 2017. Älä missaa ainutlaatuista tilaisuutta olla mukana!

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää omalta yhteyshenkilöltäsi tai Kalevan Palvelupisteestä p. 08 5377 180 tai mediamyynti@kaleva.fi.

Facebook   Twitter   Sähköposti

Ajankohtaista

Nappaa.fi -verkkohuutokauppa tulee jälleen

11.10.2017
Nappaa.fi -verkkohuutokauppa on täysin uutta Pohjois-Suomessa ja riskitön asiakkaillemme. Se on hyvin positiivinen tapa näkyä kuluttajille j...

Tyyli & Juhla -teemalehti eKalevassa 5.11.2017

11.10.2017
Mainosta uudessa digitaalisessa teemalehdessä. .

Tämä liite on Helmi!

03.10.2017
Tarjoamme lukijoillemme perusteellisen katsauksen Pohjois-Suomen tapahtumiin, matkailuun, harrastuksiin ja muihin talvisiin aiheisiin

Lukekaa ilmoituksia

06.09.2017
Vuonna 1901 Venäjän sensuuri lakkautti Kalevan kolmeksi kuukaudeksi, ja tuon ajan Kaleva palveli ilmoittaja-asiakkaitaan aviisilla nimeltä L...

Tapahtumat –sivusto uudistui ja viisinkertaisti kävijämääränsä vain puolessa vuodessa

06.09.2017
Tapahtumat –sivusto uudistui ja viisinkertaisti kävijämääränsä vain puolessa vuodessa

Jättijakelu 14.10.

04.09.2017
Nyt tavoitat sanomalehdessä entistäkin suuremman lukijajoukon. Lehti jaetaan poikkeuksellisesti tilaajatalouksien lisäksi ylimääräisiin koti...

Tuloksellinen BtoB myynti- ja markkinointikoulutus

29.08.2017
Tuloksellinen BtoB myynti- ja markkinointikoulutus 7.9.2017 klo 8.00 - 10.30

Videoita BtoB -viestintään

09.08.2017
Videosisältöä kulutetaan kanavasta ja laitteesta riippumatta enemmän kuin koskaan ennen

Opiskelu- ja ammatit-liite 12.9.2017

09.08.2017
Koulutusilmoituksien tiedot koetaan hyödyllisenä ja tärkeänä.

Tavoita Kalevan medioilla 80 % alueemme päättäjistä.

27.06.2017
Tiedätkö miten tavoittaa yritysten hankinnoista päättävät ihmiset?

Ota yhteyttä