Asiakaspalvelu Yrityspalvelut Kaleva Oy
Kampanjat

Kampanjat

Pidetty
Kulttuurisyksy 6.9
.2018

Kulttuurisyksy–kooste kertoo ajankohtaiset viihde- ja kulttuurivinkit. Ole mukana ja ohjaa 322 000 lukijaa/kävijää uusien ja tuttujen elämysten pariin.

Kerro tuotteistasi ja palveluistasi tässä edullisessa koosteessa ja tavoita Kalevan ostovomaiset lukijat.

Hinnasto>

Ota yhteyttä

 

Erotu eduksesi 
Pohjoisia yritystarinoita sunnuntaisin

Pohjoisia yritystarinoita -kaupallinen juttu eli advertoriaali esittelee oululaisia ja pohjoissuomalaisia yrityksiä, niiden palveluita ja kasvutarinoita näyttävässä ja mielenkiintoisessa muodossa Kalevan etusivulla.

Kaupallinen juttu julkaistaan Kalevan etusivulla ja/tai natiivimainoksena Kaleva.fi:ssa. Toteutus onnistuu helposti yhteistyössä kanssamme: Meiltä saat ohjeet ja mallin sisältöihin, huolehdimme artikkelin taitosta, ja tarvittaessa myös sisällöntuotannosta.

Julkaisupäivät etusivulla sunnuntaisin.
Muina aikoina juttu voidaan julkaista Kalevan uutisosiossa.

Hinnasto>>

Ota yhteyttä

Tavoita kohderyhmäsi helposti
Opiskelu ja ammatit -liite 12.9.2018

Liite tarjoaa ideoita ja kiinnostavaa tietoa niin nuorille, kuin jo työelämässä olevillekin lukijoille. Viestilläsi tavoitat kohderyhmäsi tehokkaasti! Koulutusilmoituksien tiedot koetaan hyödyllisinä ja tärkeinä.

Opiskelu ja ammatit -liite jaetaan Kalevan välissä kaikille tilaajille.
Lisäksi sitä jaetaan Oulun alueen ja ympäristökuntien kouluille ylimääräiset 10 000 kpl sanomalehtiviikon kunniaksi.


Ota yhteyttä

Ole mukana lukijoiden syksyssä!
Syys-Helmi 5.9.2018

Syys-Helmi tarjoaa lukijoille perusteellisen katsauksen Pohjois-Suomen tapahtumiin, juttuja syksyn riennoista ja ihmisistä, jotka tarjoavat elämyksiä muille ihmisille.

Liite jaetaan tilaajatalouksien lisäksi lähes kaikkiin Oulun ja lähikuntien* kotitalouksiin. Lisäksi se on telinejaossa alueemme tavarataloissa, ostoskeskuksissa ja suosituimmissa matkailupisteissä koko kesän ajan. Painosmäärä onn 140 000 lehteä!

 

Hinnat ja koot

Ota yhteyttä