Asiakaspalvelu Yrityspalvelut Kaleva Oy
Mainostajan opas

Myyntiehdot

Painetut tuotteet
Tilavaraukset on tehtävä viimeistään julkaisua edeltävänä työpäivänä kello 10 mennessä. Vedostettavat ilmoitukset on varattava vähintään aineistoaikataulun mukaisesti. Määräpaikkavaraukset on tehtävä vähintään viikkoa ennen julkaisua myyntihenkilöltämme. Varaukset kirjataan saapumisjärjestyksessä.

Erikoispaikkojen ja teemasivujen ilmoitusten tilavaraukset viikkoa ennen julkaisua. Kysy lisää myyntihenkilöltäsi.

Aiheettomat tilanvaraukset on peruttava viimeistään kaksi työpäivää ennen sovittua julkaisua. Myöhässä perutusta ilmoituksesta veloitetaan 40 % ilmoitushinnasta tai vähintään valmistuskustannukset.

Digitaaliset tuotteet
Jos näytöt eivät täyty määritellyssä ajassa, kampanjaa jatketaan tai erikseen sovittaessa näytöt korvataan seuraavassa kampanjassa. Jos näytöt jäävät alle 5 % vajaaksi, niitä ei korvata. Kampanjan näyttöjen kertymistä seurataan mainonnanhallinnanjärjestelmän kautta.

Varatun mediatilan peruminen tulee tehdä 7 vrk ennen kampanjan aloituspäivää. Mikäli kampanja perutaan myöhemmin, veloitetaan 30 % kampanjan nettohinnasta.

Display verkkoilmoituksen valmistusmaksu on 70,00 €/tunti

Arvonlisävero
Arvonlisävero (24%) lisätään laskun loppusummaan erillisenä eränä.

Maksuehdot
Laskun maksuaika on 7 vrk netto. Viivästyskorko on 7,5 % laskun eräpäivästä lukien.


Vastuu virheistä ja reklamaatioista

Kalevan vastuu ilmoituksen julkaisemisessa sattuneesta virheestä on enintään ilmoituksen hinta ja muihin lehtiin toimitetuista aineistoista sen valmistusarvo. Kaleva ei vastaa ilmoituksen poisjäämisestä aiheutuneista vahingoista. Kaleva ei anna hyvitystä paino- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa. Kaleva ei vastaa ilmoituksen asuun tulleesta virheestä, joka johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta, puhelimitse annetusta ilmoituksesta tai virheestä, joka käy selville ilmoittajalle toimitetusta ja hänen hyväksymästään tai määräaikana palauttamatta jättämästään korjausvedoksesta. Ilmoitusreklamaatio on tehtävä viimestään 7 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta.

Muut huomioitavat seikat
Mikäli ilmoitusta ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (kuten lakko) tai asiakkaasta johtuvista syistä voida julkaista, lehti ei vastaa ilmoittajalle aiheutuvasta vahingosta.

Mikäli ilmoituksen julkaisupäivän lehteen tulee äkillisesti maailmanlaajuisesti merkittävä uutinen, Kaleva pidättää itselleen oikeuden muuttaa sovitun ilmoituksen paikkaa tai peruuttaa ilmoituksen ko. päivän lehdestä. Tästä pyritään aina ilmoittamaan asiakkaalle etukäteen tilanteen niin salliessa.


Maksuliikenne

OP
IBAN FI65 5741 3610 0108 75
BIC: OKOYFIHH

Y-tunnus: 2715049-8

Laskutusosoite:

Kaleva365 Oy
PL 170
90401 OULU

Rekisteritunnus: 0037
Verkkolaskutusosoite: TE003727150498
Operaattori: Tieto Oyj
Välittäjän tunnus: Tieto Oyj 003701011385

Ota yhteyttä