Asiakaspalvelu Yrityspalvelut Kaleva Oy
Tuotteet ja palvelut

Kaleva Työpaikat

Eri kanavia yhdistelemällä pääset parhaisiin tuloksiin, ja tavoitat oikeat osaajat juuri teidän tarpeisiinne.

 • 142 000 aktiivista paperilehden lukijaa päivittäin
 • 300 000 Kaleva.fi:n eri kävijää viikossa
 • eKalevassa on yli 15 000 lukijaa viikossa
 • Työpaikkailmoituksia seurataan Kalevasta säännöllisesti.  Kaksi lukijaa kolmesta lukee Kalevassa ilmestyviä työpaikkailmoituksia joka viikko/lähes joka viikko. 82 % Kalevan työikäistä lukijaa käyttää Kalevan medioita työnhakuun.

Työpaikat esite


Työpaikkamainonta Kalevassa

Kalevan työpaikkailmoituksia luetaan tarkkaan ja niiden avulla tavoitat niin aktiivisesti työtä etsivät kuin uinuvat potentiaalit. Työpaikkailmoituksia seurataan Kalevasta aktiivisesti, ja sunnuntain työpaikkasivut lukee säännöllisesti 82% Kalevan työikäisistä lukijoista. Ilmoituksia julkaistaan joka päivä, mutta suosituin päivä on sunnuntai.

Työpaikkailmoitus Kalevassa toimii myös yrityksesi käyntikorttina ja työnantajamielikuvan rakentajana: ilmoituksia seurataan paitsi omaan tarpeeseen, myös yleisestä mielenkiinnosta alueen taloudelliseen kehitykseen ja yritysmaailman tapahtumiin.

Hinnat ja koot 

Aineisto-ohjeet

Aikataulu:
Työpaikkailmoitusten varaukset on toimitettava meille viimeistään julkaisua edeltävänä työpäivänä klo 10 mennessä ja vedostettavat ilmoitukset kahta työpäivää ennen klo 10 mennessä.

Hyödynnä 50 % alennus
Saat aiemmin julkaistusta työpaikkailmoituksesta 50 % alennusta toiselta ja sitä seuraavilta julkaisukerroilta, kun ilmoitus toistetaan 28 päivän sisällä ensimmäisestä julkaisusta (nimikkeeen tulee olla sama kuin alkuperäisessä, mutta hakuaikaa ja muita tietoja voi muuttaa).

Lisänäkyvyyttä lehti-ilmoituksellesi. Nosta se sellaisenaan Kaleva.fi:n karuselliin.

Lehteen tulevan ilmoituksen saa nostettua sellaisenaan Työpaikkailmoituskaruselliin edullisesti. Samalla tavoitat myös Kaleva.fi:n kävijät. Karuselli on Oulu-, Talous- ja Työpaikat -osioissa. Hinnat karuselliin alk. 20 € per päivä.

Tutustu karuselliin


Nimitykset

Nimitysilmoitukset julkaistaan sunnuntaisin työpaikkailmoitusten läheisyydessä. Tiedota asiakkaitanne ja sidosryhmiä uudesta henkilöstä ja samalla välität positiivista kuvaa yrityksestänne.


Nimitykset esite


Merja Niskanen

Merja Niskanen
Myynti ja asiakaspalvelu, työpaikkailmoittelu, vaalimainonta
040 518 5686

Tiina Holma

Tiina Holma
Myynti ja asiakaspalvelu, työpaikkailmoittelu, vaalimainonta
044 794 9810

Työpaikka mainokset Kaleva.fi:ssä

Olemme vahvasti paikallinen media: mainontasi on valmiiksi kohdennettua alueemme lukijoille kaikilla päätelaitteilla. Työpaikat -sivusto on loistava mahdollisuus tuoda esille omaa yritystä alueen työllistäjänä. Myös päätelaitekohtainen (esim. mobiili) kohdentaminen on mahdollista.

Halutessasi voit kohdentaa rekrymainontaasi myös valitulle kohderyhmälle esimerkiksi sukupuolen, iän, koulutuksen tai kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kohdennetulla kampanjalla voit suunnata viestisi juuri oikealle kohderyhmälle.

Lue lisää

Natiivimainonta luo positiivista työantajamielikuvaa

Natiivimainos eli kaupallinen artikkeli on loistava tapa luoda ja kehittää positiivista työnantajamielikuvaa. Artikkelin yhteydessä voi luontevasti kertoa yrityksessänne avoinna olevista työpaikoista sekä yrityksestänne työnantajana.

Missä natiivimainokseni näkyy?

 • Artikkeli näkyy Kaleva.fi etusivulla uutisnostona yksinoikeudella 24h
 • Viikon näkyvyys Kaleva.fi etusivun Yhteistyössä –osiossa.

Artikkelissa voit kertoa mm. seuraavista asioista:

 • työllistävä vaikutusalueella
 • vahvat kasvunäkymät
 • uudet aluevaltaukset / laajentuminen

Kysy lisää

Hyödynnä videosisältöä yrityksesi työnantajamielikuvassa

Videoita kulutetaan enemmän kuin koskaan ennen, päätelaitteesta riippumatta. Ammattilaisten tuottamalla laadukkaalla rekryvideolla voit kasvattaa yrityksesi positiivista työnantajamielikuvaa sekä kertoa avoimista työpaikoista.

Hyvä rekryvideo koostuu muutamasta mielenkiintoisesta kohtauksesta esim.

 • henkilöstö kertoo työpäivästään
 • millaisia työkaluja, -tapoja ja –menetelmiä on käytössä
 • yhdessä tekeminen
 • ajankohtaisia asioita yrityksestä
 • millaisia henkilöitä haetaan.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää

Ota yhteyttä